Önneköps IF – Svensköps IF 5-3 (2-1) 31 juli 2008, Träningsmatch

- Mats, Ceder

Avbytare: ”Kogaren”, Kristoffer, Micke, Dick.

Målskyttar: Robin 2, Tonny 1, Håkan 1, Kristoffer

Rapport:
Genrepet mot Svensköp slutade med en vinst för Önneköp. Det var i och för sig positivt att vi vann, men det kändes som att det var en ganska avslagen tillställning i den tryckande värmen.

Vi inledde matchen svagt, vi var oftast tvåa på bollen och hade ingen större löpvilja i laget. Följdaktligen så tog också Svensköp ledningen, ett mål som luktade ganska mycket solklar offside. Men vi hade bara en domare idag och enligt honom var det ett korrekt mål. Vi ryckte dock upp oss lite, och innan domaren blåst för halvtidsvila så hade vi både kvitterat och tagit ledningen med
2-1. Målen stod Håkan och undertecknad för.

I andra halvlek så inledde vi betydligt piggare, inom loppet av några minuter så hade vi utökat ledningen till 4-1. Båda målen inprickade av Robin. Efter detta så blev det återigen passivt från vår del, Svensköp fick äga mer boll och vi fick mest ägna oss åt försvarsspel. Mot slutet av matchen så reducerar dom till 4-2 efter ett mycket passivt försvarsspel. Kristoffer ”Stoffe” Ottosson stänkte in 5-2, innan Svensköp återigen reducerade till 5-3 på en straff.

Som sagt, detta var ingen bra match från vår sida. Bara hoppas att det blir bättre till återstarten i serien mot Harlösa. Individuell spelarkritik är svår att dela ut idag, många kan mycket bättre än vad vi visade ikväll. Dock får Robin ett plus i kanten för sina två mål och hårda jobb. Vårt lån från Eslöv, Kristoffer Ottosson, visade också att han kan bli nyttig framöver.

(Rapporten är skriven av Tonny Nyman, 7 augusti 2008)